Diensten
Van engineering en elektriciteitswerken tot afbraak of renovatie van technische installaties, Lasri doet het allemaal.

Allround dienstverlening

Met een achtergrond in elektriciteitswerken, een verleden in de automobielindustrie en een passie voor technische installaties zijn we een multifunctionele partner die een veelzijdige dienstverlening aanbiedt. Van engineering en bordenbouw tot de afbraak of renovatie van installaties, Lasri Automation heeft de nodige ervaring en expertise in huis om elk project professioneel uit te voeren.

  • Wij bundelen een gevarieerd aanbod technische diensten in één vast aanspreekpunt.
  • Klein of groot, we voeren elke opdracht met dezelfde gedrevenheid uit.
  • Wij verzekeren een efficiënte aanpak van multidisciplinaire projecten.

Van advies tot realisatie

U hebt nood aan technisch advies voor uw volgende project? U zoekt een expert om betrouwbare kabelberekeningen uit te voeren of een handige Harry om een waterpomp te vervangen? Of misschien wil u een technische installatie laten plaatsen en onderhouden ? Wat er ook moet gebeuren, Lasri Automation is uw aanspreekpunt.

Renovatie en afbraak

Naast het installeren van nieuwe installaties kan u bij Lasri Automation ook terecht voor de renovatie van verouderde installaties of de afbraak ervan. We brengen uw installatie volledig in kaart en renoveren de versleten onderdelen. Wil u de installatie liever verwijderen? Dan zorgen we voor een efficiënte en veilige afbraak.