Over ons
Lasri Automation combineert technische kennis met meer dan vijftien jaar ervaring op het vlak van ontwerp, realisatie, onderhoud en automatisering van multi-technische installaties en industriële bedrijfsprocessen.

Lasri Automation, uw allround technische partner

Van advies en Electrical & Instrumentation tot onderhoud en procesautomatisering, Lasri Automation is uw allround technische partner voor het installeren en optimaliseren van uw industriële installaties en bedrijfsprocessen.

  • Ons ervaren team van vijftien experts staat garant voor een professionele service.
  • Met onze technische oplossingen op maat zorgen we voor meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid.
  • We bieden een begeleiding van A tot Z en voltooien elke opdracht binnen de afgesproken termijn.

Persoonlijke aanpak

Bij Lasri Automation bent u zeker van een persoonlijke aanpak. U hebt bij ons één vast aanspreekpunt voor al onze diensten en wordt altijd geholpen door een bekend gezicht. Bovendien komt de zaakvoerder bij elk project persoonlijk naar de werkplaats en volgt hij alles op de voet op.

Vlot en veilig werken

Veilige werkomstandigheden en een veilige werkomgeving staan voorop bij Lasri Automation. Ongeacht of we werken in een ATEX-omgeving of niet, we voorzien altijd de juiste bescherming en trainen onze werknemers om de correcte procedures te volgen. Binnenkort zijn we VCA-gecertificeerd dus met Lasri Automation bent u absoluut zeker van een veilige aanpak.

Op zoek naar een betrouwbare partner?

Een technische partner waarop u kan tellen is belangrijke in elke sector. Met Lasri Automation bent u zeker van een feilloze dienstverlening door vaklui met een uitstekende technische knowhow en jarenlange ervaring.

Contacteer ons